Információk a fellépő bandáknak

Sziasztok!

A budapesti Blue Jam próbaterem és stúdió (20/7713034), Csáp (Hisztéria), és Atis (tHE sNOBS) segítségével összeálltak a színpadi alapok. Mivel nagyon sok zenekar lép fel, kevés a hely a színpadon, és rövid az idő az átszerelésre, ezért kérünk Benneteket, hogy a lehetőség szerint ezeket használjátok.

Nagy terem:

Pearl export dobok (22" lábdob, 12" felsőtam, 16" állótam, egy gémes-, két egyenes állvány, pergő-, lábcin állvány)

1 db Warwick profet 5.1 basszusfej + 6x10-es Warwick láda

2 db FM 100 tranzisztoros Fender gitárfej csatornaváltó lábkapcsolóval (3 csatorna) + 4x12 FM 100 Fender 4 ohmos gitárláda

Kis terem:

Word max dobok (22" lábdob, 13" felsőtam, 14" felsőtam, állótam, pergő-, lábcin állvány, két gémes-, egy egyenes állvány)

Gallien Krueger backline 600 basszusfej + 4x10 Gallien Krueger láda

2 db FM 100 tranzisztoros Fender gitárfej csatornaváltó lábkapcsolóval (3 csatorna) + 1 db 4x12 FM 100 Fender 4 ohmos gitárláda, és 1 db Randall 4x12 láda 4/16 ohm mono, sztereóban 8 ohm

Amit hozni kell:

Dobokhoz cintányérok, lábcintányérhoz baba, lábgép, szék, ha nem elég akkor állvány, és egyéb kiegészítők, amiket nem biztosítunk. Gitárokhoz, basszushoz kiegészítők (pl.: kábelek, hosszabbítók, elosztók). Énekeseknek ajánlott pótmikrofont hozni, plusz kábelt, mert ezek fogyó eszközök.

A koncert kezdete előtt 2 órával érkezzetek (a beléptetés miatt fokozottan érdemes időben érkezni, mert előfordulhat, hogy lassú lesz a bejutás), és jelentkezzen be a színpadmestereknél, akik mindenben a segítségetekre lesznek. Tiszteljük meg a szoros program mellett egymást azzal, hogy a játékidőt betartjátok, erre mi is szigorúan figyelni fogunk.

Kérdés, kérés esetén állunk a rendelkezésetekre!

Még egyszer köszönjük, hogy elfogadtátok a meghívásunkat, és részt vesztek a Free Fest-en!

Free Fest Crew